Kedai Online Saya

Header Ads

KAIN PASANG BROCADE INSPIRED DIOR

Kain Brocade diinspirasikan dari dior hanya untuk warna dark blue mix navy blue sahaja, kita memang tak ambil pun warna lain, memandangkan warna dark blue adalah warna yang paling letupsss dan sentiasa jadi rebutan ramai. Brocade ni, once habis takkan restock dah sebab kita nak CUSTOMER pakai yang rare sahaja tak ramai yg boleh pakai so nampak lah exclusive dan kayangan.

CONTOH BAJU YANG DIPAKAI OLEH HANA

seperti yang diketahui ramai material Brocade memang sejenis yang tebal dan keras dari kain biasa tapi tetap tak panas namun bila dipakai nampak terletak kemas di badan, kebiasaanyya si pemakai Brocade akan nampak lebih confiden dan elegant

Hanya peminat Beocade sahaja yg suka dengan material seperti ini, tak semua orang pun boleh masuk dengan baju Brocade sebab kain dia lebih tebal dan harga sedikit mahal.

DESIGN BAJU DARI DIOR 


CIRI-CIRI :

1. Sejenis brocade/kain effect keras 

2. Bunga timbul 

3. Tidak panas

4. Tidak perlu lining

5. Bahagian dalam berbenang  

6. Tak kusut atau kecut

7. Tak gatal 

8. Ironless

9. Material effect keras

10. Tak shining 

11. Design moden

12. Limited stok



JASMIN SURAYA PUN PERNAH PAKAI



GAMBAR DARI SUPPLIER 
GAMBAR DARI SUPPLIER 


——————————————

Untuk perincian dan pembelian berkaitan KAin Pasang kami boleh rujuk Link di bawah 👇


Link wassup 

https://wa.me/message/OUN332SXCMBUG1

https://wa.me/message/5VTDVJVFKEBXL1 


Link website 

www.lulukainpasang.com


Link Instagram 

https://www.instagram.com/lulu_shawl/feed/

https://www.instagram.com/kainlulu/feed/


Link Facebook 

https://m.facebook.com/lulukainpasang/

https://m.facebook.com/kainctnurhaliza/ 





Post a Comment

0 Comments