Kedai Online Saya

Header Ads

korang suka tak baju raya neelofa ni? Kain terbaru sejenis sifon telah di restock lagi,.

sifon lofa

Kain sifon lofa ni yang mana satu ye?? Boleh baca DISINI berkaitan dengan kain siffon yang lofa perna pakai masa hari raya tahun lepas (hari raya puasa 2021)


kain ciffon ala ala baju lofa 


Kain yang mudah dijual

Sebelum ini daku pernah bagi sedikit tips tentang jenis kain yang mudah dijual DISINI, sepantas kilat boleh sold, terutama sekali design brocade.


baju lofa masa raya PKP 2021

Ehh tapi apa apa jer lah akan mudah dijual bila artis pernah pakai, pernah makan dan penah segala huhuhu. Serious weiii rakyat malaysia suka apa yang artis ada.


Aku dah menjual kain sejak 2013, pengalaman daku apa sahaja jenis kain yang artis pernah pakai Memang cepat sold dengan laris manis macam pisang goreng.


Ciffon lofa laris manis 

Ini kain yg terbaru juga lah, daku panggil ciffon lofa sebab lofa pakai raya tahun lepas, jadinya macam biasa lah sekelip mata sold. 


kain sifon yang jarang, perlukan lining atau inner

Design ini sebenarnya ada Lebih kurang 10 warna, daku hanya ambik warna yang lofa pakai navy blue atau pun dark blue, warna lain Aku tak rasa ia akan laris.


First batch stock sampai habis, ini batch ke dua daku order dari China. Ini pun dah ada yang menunggu lagi, jangkaan aku Memang kain ini akan habis lagi.


Kenapa warna lain tak laris? 

Sebab kain ini adalah sejenis sifon, customer Kena lining, bila lining kena beli satu kain lagi untuk dijadikan alas so dah dua Helai pembelian kain disitu.


Bila kita jahit baju berlining ni pastilah harga jahit adalah Lebih mahal sekurang kurangnya double cost daripada baju yang tak perlukan lining.

warna sangatlah menarik dan tertaik 


Bila double cost ni, custemer pun jarang yang mahu membeli melainkan sebab dia Memang berduit atau pastilah sebab artis terkenal pernah guna dan nampak cantik.


Itulah salah satu sebab kenapa Aku jarang menjual kain sifon  melainkan ada artis terkenal macam neelofa yang pernah menggayakan baju dari pada kain tersebut.


Refund duit custemer sebab sold out

refund duit customer 
'

Aku sebenarnya tak jual beria lagi kain sifon lofa ni tiba tiba dah habis, seorang tailor yang menjual kain ni,dia ambil stok dengan ku, tailor tersebut jahit baju dan jual so Memang laris manis lah jawabnya.


Customer aku sendiri ada beberapa orang je yang beli, itu pun ada sorang yang aku return duit sebab sold out dah padahal dia order lama sebelum kain sampai dah bayar habis.


Aku Betul terlupa pos kain dia, last last habis, baru lah daku perasan yang dia punya tak pos lagi. seorang lagi aku tak pos juga sebab dia tak bagi bagi alamat, than aku pun lupa follow up, bila kain dah habis baru dia datang tanya.


Nasib baik lah customer ni cool, dia nak jugak dan dia boleh menunggu, alhamdulillah dia tak minta return duit sebaliknya dia boleh menunggu stok yang akan datang.


sangat manis dan cantikRestock kain sifon lofa 

Biasa lah restock akan mengambil masa selama sekurang kurangnya sebulan jika tidak ada sebarang masalah, Sebelum ini, daku ada tulis tentang masalah shipping dari China DISINI 


InsyaAllah kali ini perjalanan yang will be smooth atas perkiraan aku. Kain dijangka sampai 10 October 2021 InsyaAllah.


Korang dah order ke belum tu?? Sebelum order tu meh fahami sedikit tentang Kain ni, baca lah dulu kain dia jenis macam mana.


Ciri ciri kain sifon lofa 

  1. Kategori chiffon tapi bertekstur 

  2. Perlu lining atau cukup dengan memakai inner

  3. Lembut dan beralun

  4. Terdapat benang glitter pada permukaan kain 

  5. Design terbaru dan glamor 

  6. Dijual terhad kepad satu warna sahaja 


———————————

Untuk perincian dan pembelian berkaitan KAin Pasang kami boleh rujuk Link di bawah 👇


Link wassup 

https://wa.me/message/OUN332SXCMBUG1

https://wa.me/message/5VTDVJVFKEBXL1 


Link website 

www.lulukainpasang.com


Link Instagram 

https://www.instagram.com/lulu_shawl/feed/

https://www.instagram.com/kainlulu/feed/


Link Facebook 

https://m.facebook.com/lulukainpasang/

https://m.facebook.com/kainctnurhaliza/
Post a Comment

0 Comments